Over ons

Al sinds 2004 realiseren wij met passie maatwerkoplossingen voor onze relaties. Ook helpen wij hen om zichtbaar en vindbaar te zijn op het internet en met een sterk verhaal en een uniek design haar doelgroep aan te spreken en te binden. Alles met maar één doel: resultaten boeken. Want daar draait het uiteindelijk om.
Download onze brochure
Over ons - Full service

Full service aanpak

Eén aanspreekpunt voor meerdere diensten en projecten. Of het nu gaat om de realisatie van een website, marketing campagnes, vindbaarheid, contentproductie of alles tegelijk. Bij ons kun je terecht. Ons multidisciplinaire team van specialisten staat tot je beschikking, onder aanvoering van je contactpersoon bij Terra Preta.

tp-icons-2014-final_Up-to-date expertise

Up-to-date expertise

Onze werkvelden ondergaan continu veranderingen en staan nooit stil. Wij zitten graag kort op deze ontwikkelingen; onze mensen volgen deze op de voet. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je inspeelt op alle kansen die er nu en in de toekomst liggen. Je werkt met een partner die weet wat er speelt en waarop je kunt inspelen.

Over ons - Samenwerking

Korte opleverperiodes

Wij ontwikkelen in meerdere korte periodes van twee weken, zogenaamde Sprints. Dit zorgt ervoor dat je snel resultaat ziet en vrijwel direct al kunt testen. We kunnen hierdoor ook flexibel zijn in hetgeen we voor je maken. Zo kunnen we bijsturen na jouw feedback en flexibel met eventuele wijzigingen in de wensen omgaan.

tp-icons-2014-final_Samenwerking

Wij werken mét onze relaties

Wij werken niet voor onze klanten; wij werken mét onze relaties.
Het is een wezenlijk verschil dat erin resulteert dat projecten prettig en efficiënt verlopen. We vragen ook een actieve rol van onze relaties: zij sprinten met ons mee. Dit zorgt voor feeling met het product, snelle feedback en nieuwe ideeën; de basis voor een goed resultaat.

Onze geschiedenis

Natuurlijk is meer dan 10 jaar bestaan van onze organisatie is niet zomaar samen te vatten in een paar stukjes tekst.
Toch vinden we het leuk om je een indruk van enkele ontwikkelingen in ons bestaan te geven.

2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2004

Ontstaan van Terra Preta

Wij zijn in 2004 ontstaan en hebben ons gevestigd in het Noord Hollandse Weesp. Daar zijn we gestart met het aanbieden van branding, design en websites aan het MKB. Sinddien hebben we vele nieuwe en bestaande merken een eigen identiteit gegeven door het creëren van logo’s, huisstijlen en websites.

2005
2006

Google specialisatie

Nadat we in de voorgaande jaren diverse relaties hebben geholpen om hun vindbaarheid te verbeteren, hebben we in 2006 besloten ons verder te specialiseren in zoekmachine adverteren en optimalisatie.

Parntership iSense

Dit jaar zijn we ook trots partner van een van de grootste ICT detacheerders van Nederland geworden: iSense. We verzorgen de website, vormgeving van de marketinguitingen, huisstijl en vele andere zaken.

2007
2008

Winnaar pitch van de Gemeente Amsterdam

We wonnen in 2008 de pitch van de Gemeente Amsterdam voor het vormgeven van de huisstijl en het drukwerk voor het evenement BLENDED, dat in de Melkweg werd gehouden. De pitches van de diverse deelnemende bureau’s werd beoordeeld door de doelgroep zelf en die kozen dus voor Terra Preta.

Verhuizing naar Amsterdam

Eind 2008 zijn wij vanuit Weesp naar de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam verhuisd.

2009
2010
2011
2012
2013
2014

Website en dealerplatform Yes Telecom

We verzorgden het design en de ontwikkeling van de nieuwe website van Yes Telecom. Daarnaast hebben het design en de front-end van hun dealerplatform ontwikkeld.

Nieuwe huisstijl en website

Ruim tien jaar na de ontwikkeling van ons logo, vonden wij het tijd voor iets nieuws. Een vernieuwde Terra Preta is het resultaat. Naast de aanpassing van ons logo en de huisstijl, hebben we tevens onze nieuwe website gelanceerd.

Ons team

Terra Preta bestaat uit een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van online marketing, branding & design, video en webdevelopment. Per project stellen wij – afhankelijk van de requirements en omvang – een team van uiteenlopende specialisten samen. Projecten worden integraal uitgevoerd en daardoor vanuit diverse invalshoeken benaderd. Dit een goed doordacht en optimaal eindresultaat op. We hebben een platte organisatie met veel ruimte voor creativiteit. Naast onze eigen vaste kern werken wij overigens met een vast team van externe deskundigen die in de meeste gevallen al jaren aan ons zijn verbonden. Dat schept een extra diversiteit en geeft ons bovendien de mogelijkheid snel te handelen en de juiste specialistische kennis in te zetten wanneer dit is vereist.

Meer weten?

Wil je weten hoe we voor jouw organisatie van meerwaarde kunnen zijn? Waar kansen liggen en hoe we daarop kunnen inspelen? We gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan! Laat je gegevens bij ons achteren wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen.
We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 – 401 49 07.