Doeltreffende websites en webshops

Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk websites, shops en applicaties. Websites die gebruiksvriendelijk zijn en optimaal functioneren op alle devices. Ontwikkeld vanuit een breed perspectief, waarbij SEO en conversie centraal staan. We maken doeltreffende oplossingen want daar draait het immers om.
Download onze brochure

Responsive: computer, tablet en mobiel

Onze oplossingen werken op alle devices en schermen

Uitgangspunt voor alle websites, shops en applicaties die wij maken, is dat ze moeten werken op alle apparaten. En dat is geen overbodige luxe: ruim 36% van alle tijd die op internet wordt besteed, is op een mobiel apparaat. We passen hiervoor responsive design toe, wat ervoor zorgt dat jouw website zich aanpast aan het scherm en apparaat van de bezoeker.

Oog voor conversie en zoekmachines

Altijd aandacht voor het doel: conversie

Een mooie site maken is geweldig. Lekker creatief te werk gaan en een prachtige site lanceren. En dan? Voor veel webdesigners en developers is het dan klaar. Maar voor jou niet: voor jou begint het dan pas. Aangezien bezoekers niet vanzelf komen ga jij vervolgens op zoek naar een marketingbureau. Dat bureau start met een analyse van jouw site en komt met een waslijst aan verbeterpunten op het gebied van SEO en conversie. Terwijl je net een nieuwe site hebt! We komen het helaas maar al te vaak tegen. Bij ons zal dat je niet overkomen. Dankzij onze full service werkwijze, worden in een vroeg stadium al conversie- en SEO specialisten betrokken bij de ontwikkeling van je site.

Usability

Gebruiksvriendelijke oplossingen

Gebruiksvriendelijkheid is een cruciale factor als je succes wil boeken met je site. De tijd die mensen nemen om jouw site te begrijpen is nihil. Is iets onduidelijk of werkt het niet, dan ben je de bezoeker weer kwijt. Gooi je bezoekers dus niet in het diepe maar ga uit van de standaarden die op het internet inmiddels gewoontegoed zijn geworden. Keep it simple! Iets dat nogal eens wordt vergeten. Binnen de grenzen van usability zullen we alsnog een unieke beleving creëren!

Altijd een stevige basis

Open source CMS en e-Commerce oplossingen als fundament

Onze expertise ligt in het realiseren van maatwerkoplossingen. Daarvoor hanteren wij in vrijwel alle gevallen een open source CMS of e-Commerce platform als basis. Waarom? Omdat wij geloven in de kracht van open source en de vele functies en mogelijkheden die dit met zich meebrengt. We zijn bovendien flexibel in het systeem dat we toepassen waardoor we het systeem kunnen adviseren dat het beste bij jou past.

Hoe we je website of webshop maken

Korte ontwikkelfasen, snelle opleveringen

We ontwikkelen je website of webshop in korte periodes van twee weken, zogenaamde Sprints. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele werkwijze. Zo heeft het werken met korte opleveringen het voordeel dat je snel resultaat ziet, direct kunt testen en feedback kunt geven. Het zorgt er bovendien voor dat we flexibel kunnen zijn in hetgeen we voor je maken. We kunnen eenvoudig bijsturen op basis van jouw feedback en flexibel met eventuele aanpassingen in de wensen omgaan. In dit proces van ontwikkelen, prioriteiten stellen en snelle feedback, speel jij als opdrachtgever bovendien een actieve rol.

Meer weten?

We bespreken graag de mogelijkheden en kansen voor jouw organisatie. Vul je gegevens in en we bellen je binnen een werkdag terug.