Online succes

Vindbaar zijn in zoekmachines. Zichtbaar zijn op de plekken waar je doelgroep en prospects zijn. Hun aandacht pakken en ze naar je website krijgen. En ze daar vervolgens tot een conversie te bewegen. Dat is wat we voor je kunnen betekenen. Vanuit een pragmatische benadering en met een focus op resultaten. Voor merkbekendheid, bezoekers en meer leads en verkopen!
Download onze brochure

Vindbaarheid van uw website

Vindbaar zijn voor je doelgroep 

We zijn vandaag de dag vrijwel allemaal online, overal en altijd. Jouw doelgroep zal hierop waarschijnlijk geen uitzondering vormen. Het zal je niet verbazen dat online ook de plek is waar naar producten en diensten wordt gezocht: in meer dan 94% van de gevallen zelfs! Dit maakt een goede vindbaarheid van jouw organisatie tot een absolute must. Wij zorgen ervoor dat je doelgroep jou kan vinden op de belangrijke zoektermen. Dat doen we middels SEO en/of SEA.

Campagnes

Wij creëren de aandacht die je verdient

Je wilt online meer aandacht voor je merk en aanbod? Wij zorgen ervoor dat je de aandacht krijgt die jouw organisatie verdient! Met een integrale aanpak en inzet van meerdere online middelen – zoals display advertising en direct mailing – creëren we binnen een mum van tijd exposure en traffic naar je website.

Social media

Volgers, fans en interactie

Veel bedrijven worstelen met social media. Terwijl het helemaal niet zó ingewikkeld hoeft te zijn. Het uitgangspunt is namelijk eenvoudig: je klanten en prospects dusdanig enthousiast over jouw organisatie of producten maken, dat ze erover vertellen. En als het goed is, streef je dit ook zonder social media na. Wij kunnen je bijstaan in het creëren van de juiste social media strategie en bijbehorende social experience. We zorgen voor volgens en fans en uiteraard kunnen we de voortgang voor je monitoren.

Conversie verbetering

Het maximale uit je website en bezoekers halen

Meer aandacht en meer bezoekers op je website is natuurlijk een prima resultaat. Maar daar houdt het niet op. Het doel is immers niet meer bezoekers; het doel is conversie! De conversie die jij wenst kan van alles zijn, maar het uitgangspunt blijft hetzelfde: je bezoeker moet iets doen en dat vertegenwoordigt waarde. Wij helpen je bij het maximale uit je website te halen, door deze grondig te analyseren en te verbeteren met als doel het maximaliseren van je conversie.

Meer weten?

Wil je weten hoe we voor jouw organisatie van meerwaarde kunnen zijn? Waar kansen liggen en hoe we daarop kunnen inspelen? We gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan! Laat je gegevens bij ons achteren wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf bellen.
We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 – 401 49 07.