Blog & Nieuws

Nieuws - Blog

Blog: Re-design en Re-alignment

Internet kent al vanaf haar ontstaan een cultuur van periodiek re-design. Alhoewel het woord re-design suggereert dat het alleen een visuele verandering betreft, gaat het vaak ook gepaard met de verbetering van elementaire code en userinteractie (gebruikerservaring) om zo een optimaal resultaat te behalen.

Lees meer
Nieuws - Social media

Facebook komt met nieuw advertentieplan

Facebook heeft een nieuw plan naar buiten gebracht waarmee het advertenties gerichter wil tonen aan gebruikers. Hiermee hoopt het socialenetwerkbedrijf de nodige advertentie-inkomsten binnen te halen.

Lees meer
Nieuws - Mobile

2013 wordt het jaar van mobiel

Het zal u niet zijn ontgaan. Mobiel internet en gebruik van websites en webwinkels op mobiel neemt een enorme vlucht. Bijna 60% van alle Nederlanders heeft inmiddels een smartphone. Ook het aantal tablet-gebruikers is in een jaar tijd met 2,5 miljoen toegenomen tot een totaal van 4,3 miljoen mensen, een groei van zo’n 150 procent.

Lees meer
Nieuws - Mobile

Anderhalf miljoen Nederlanders shoppen mobiel

Anderhalf miljoen Nederlanders hebben in de eerste helft van 2012 een aankoop gedaan via een mobiele telefoon of tablet. Dat is twee keer zo veel als een jaar eerder

Lees meer
Nieuws - Branding en design

Opta overtreedt eigen cookie-regels

Toezichthouder Opta heeft dinsdag de cookies van de eigen website Consuwijzer.nl uitgezet nadat dagblad Trouw erop had gewezen dat deze werden geplaatst zonder de juiste toestemming van bezoekers van de site

Lees meer