Orangina Schweppes International

Project
Soorten animatie en muziek
Over Orangina Schweppes
Facts
Project

Corporate movie: van idee op papier naar een racket

Wij hadden het genoegen om in samenwerking met het toegewijde team van Orangina Schweppes Int. haar corporate movie te realiseren. Doelstelling van de video was het bieden van een duidelijke overview over het concern, haar belangrijkste merken en kernwaarden.

Van idee naar totale realisatie

Terra Preta heeft voor dit project haar full service aanpak toegepast. We zijn derhalve actief betrokken geweest bij de uitwerking van het concept, het verhaal, de voice-over, de muziek en de animaties.

Het verhaal

De samenwerking tussen Organgina Schweppes Int. is tot stand gekomen nadat Terra Preta de pitch tussen diverse bureau’s heeft gewonnen. De keuze is onder andere gemaakt op basis van de sterke ideeën voor de uitwerking van het verhaal, waarvan de leidraad is gebaseerd op de slogan Think big, start small, move fast.

Het verhaal en de sfeer

Het verhaal vertelt de kern van de organisatie, haar payoff en merken en de animaties ondersteunen en visualiseren dit verhaal. Zo symboliseert het vliegtuigje de payoff van Orangina Schweppes Int: denk groot en begin klein. De ontpopping van het vliegtuigje tot een racket, beeld het laatste deel van de payoff uit: Move fast. De rondtrip die gedurende de film wordt geanimeerd is een trip over de wereld, de symbolisatie van het feit dat Orangina Schweppes Int. de wereld als haar playground ziet.

Door het inzetten van 3D animatie heeft de film de sfeer gekregen die door Orangina Schweppes Int. werd beoogd. Er is een zomerse, frisse sfeer gecreëerd die goed aansluit bij de frisdranken.

Soorten animatie en muziek

Soorten animatie en muziek

Verschilende soorten animatie voor maximaal resultaat

Binnen de film wordt er gebruik gemaakt van verschillende animatie stylen om het tot een optimaal geheel te brengen. Zo is er gebruik gemaakt van:

  • 3d animatie
  • 2d animatie
  • Kynetic

Deze aanpak zorgt ervoor dat de woorden van de voiceover worden benadrukt door woorden in de animatie.

Muziek & soundeffects

Ook de muziek van de film is door ons geproduceerd. De muziek ondersteunt de animaties en versterkt de zomerse sfeer die is bewerkstelligd.

Over Orangina Schweppes

Over Orangina Schweppes

Orangina Schweppes International is een grote speler op de frisdrank markt. De multinational is bekend van haar frisdranken Orangina, Schweppes, dr Pepper en Oasis die wereldwijd bekend en verkrijgbaar zijn.

Facts

Facts

  • Pitch
  • Concepting
  • Motion graphics
  • 3D animatie
  • Muziek productie