Previous FrameNext Frame
 •  

  Offerte aanvragen

   
   
   
  Bouwen img

  Wij realiseren doeltreffende websites.

  Gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en eenvoudig te beheren

 •  

  Gratis
  Quickscan

   
   
   
  Bouwen img

  Gratis Quickscan t.w.v. €450

  Bent u vindbaar voor uw doelgroep?

  Vraag een Gratis Vindbaarheid scan bij ons aan!

 •  

  Meer over

  onze webshops

   
   
   

  Wij maken succesvolle webshops

  Gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en eenvoudig te beheren

  Bouwen img

Terra Preta

Marketing Design Technologie

Terra Preta creëert en combineert vooruitstrevende marketing, vormgeving en technologie met als doel het stimuleren van merkwaarde en groei. Dankzij onze full service dienstverlening zijn wij in staat uw volledige marketing en communicatie van strategie tot en met de daadwerkelijke realisatie en bijsturing te verzorgen.

 • Over ons

  Terra Preta is ontstaan in 2004 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een full service partner. Dankzij de mix van verschillende expertises, creativiteit, knowhow en onze zorgvuldige werkwijze zijn wij in staat unieke en succesvolle eindresultaten te realiseren.

  Meer over ons

 • Diensten

  Wij combineren Marketing, Design en Technologie tot een vernieuwend, creatief, uniek en vooral succesvol eindresultaat! Dankzij onze full service werkwijze versterken deze verschillende expertises elkaar, wat een positieve uitwerking op het resultaat heeft.

  Meer over onze diensten

 • Portfolio

  Benieuwd naar het resultaat van onze diensten? Er is niets zo sprekend als een aantal duidelijke voorbeelden van hetgeen wij voor onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd. In ons portfolio kunt u dan ook een aantal van onze cases bewonderen.

  Ga naar ons portfolio