Yes Telecom

Project
Over Yes Telecom
Facts
Project

Realisatie van de nieuwe website

Terra Preta zorgde voor Yes Telecom voor de totstandkoming van de nieuwe website ‘from scratch’. Zo ontwikkelden wij de wireframes, het webdesign en verzorgden we tevens de technische realisatie en support. Een naadloze vertaling van Yes Telecom naar een webdesign, gebruiksgemak en conversie gerichtheid stonden voorop. De website is eind juli live gegaan en met veel enthousiasme ontvangen.

Design en front-end development dealer portal

Naast het webdesign en de realisatie van de openbare website, ontwikkelt Terra Preta tevens het design en het front-end van het dealerportal van Yes Telecom. Op dit portal kunnen de dealers van Yes Telecom vrijwel al hun zaken online regelen. Gebruiksvriendelijkheid en een correcte uitstraling stonden voorop.

Over Yes Telecom

Over Yes Telecom

Yes Telecom is een zakelijke telefonieprovider uit Leiden.  Het bedrijf deed in 2005 haar intrede Nederland als MVNO. In 2011 is Yes Telecom overgenomen door KPN vanwege haar unieke werkwijze binnen de MKB markt. Yes richt zicht uitsluitend op de zakelijke markt en is ook alleen verkrijgbaar via Business Partners. Dat betekent dat Yes Telecom geen direct sales teams of eigen winkels heeft en dus niet concurreert met haar dealers.

Facts

Facts

  • WordPress
  • Webdesign
  • Front-end development
  • Webdevelopment
  • Dealerplatform