Tekst, beeld en video

Sprekend beeldmateriaal, boeiende tekst en een bondige, verhelderende video. Het zijn kernelementen om bezoekers op je website te houden en je boodschap volledig en juist over te brengen. Vanuit een doelgerichte content strategie zorgen we voor onweerstaanbare content. Kortom, content is king.
Download onze brochure

Video

Een video is dé manier om in 30 tot 60 seconden een boodschap over te brengen

Video is een steeds belangrijker deel van de content van websites. Video’s zijn
gebruiksvriendelijk en bieden je bezoekers een goed beeld van jouw organisatie en aanbod. Wij produceren alle soort video, van animaties en corporate movies tot productpresentaties en interviews. Bovendien produceren wij korte video advertenties waarmee je kunt adverteren op Youtube.

Beeld op maat

Omdat goede afbeeldingen meer zeggen dan 1.000 woorden

Uit alle onderzoeken blijkt dat afbeeldingen onherroepelijk de meeste aandacht trekken van hersenen. Wanneer beeldmateriaal dus daadwerkelijk de kern van je boodschap uitdraagt, zal die boodschap veel beter aankomen. Beeldmateriaal is dus niet puur een kwestie van ontwerp en stijl. Het is een cruciaal onderdeel van je website en uitingen en is noodzakelijk voor het creëren van het juiste effect. Tekst is bij ons ondersteunend aan beeld, en niet andersom. Wij creëren daarom beeld op maat dat je boodschap perfect uitdraagt.

Tekst

Contentproductie voor print, SEO en social media

Dat beeldmateriaal het meeste van onze aandacht krijgt, wil natuurlijk niet zeggen dat tekst onbelangrijk is. Goede tekst is van grote waarde voor web en print. Wij schrijven teksten en berichten die zijn afgestemd op de eisen die de doelstellingen en een desbetreffend medium daaraan stellen.

Meer weten?

Wil je weten hoe we voor jouw organisatie van meerwaarde kunnen zijn? Waar kansen liggen en hoe we daarop kunnen inspelen? We gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan! Laat je gegevens bij ons achteren wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen.
We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 – 401 49 07.