Resources Global Professionals

Project
Facts
Project

Corporate movie

Resources Global Professionals is een internationale professionele dienstverlener op het gebied van consultancy en interim-management. Men is vanuit meer dan 80 kantoren actief in Noord Amerika, Europa en Azië en bedienen zo’n 1,900 klanten in 66 landen.

Resources Global ondersteunt de opdrachtgevers bij het omzetten van hun strategie naar business initiatieven op het gebied van Finance & Control, Governance, Risk & Compliance, Information Management en Actuarial Services.

Resources Global Professionals werkt vanuit een flexibel model, waarin ze zowel advies, projectmanagement, implementatie als tijdelijke expertise kunnen leveren. Resources Global werkt samen met de klanten om doelstellingen te realiseren (“consulting from the inside out”), waardoor er sprake is van een maximale borging van kennis en de gewenste verandering. De mensgerichte aanpak en Best Practices staan hierin centraal.

Conferentie

Een keer in de anderhalf jaar houdt Resources Global Professionals een wereldwijde conferentie waarbij werknemers worden uitgenodigd om kennis te delen, successen te vieren en relaties op te bouwen met huidige en nieuwe collega’s. Tijdens deze conferenctie wordt er door elk continent een bedrijfsanimatie getoond waar nieuwe werknemers worden geintroduceerd, successen van de regio worden gedeeld en visies op de toekomst worden weergeven. Terra Preta heeft in opdracht van Resources Global Professionals deze animatie verzorgd.

Facts

Facts

  • Pitch
  • Concepting
  • Story board
  • Motion graphics
  • Animatie