NMBRS

Project
Facts
Project

Terra Preta verzorgt op frequente basis de communicatie uitingen voor Nmbrs. Nmbrs biedt webbased HR & salarisadministratie software in de cloud en neemt hiermee een unieke positie in ten opzichte van de concurrentie. Nmbrs staat continu open voor het verbreden en verbeteren van hun aanbod om zich te blijven onderscheiden.

Hard & softcopy brochure

In dit kader is in samenwerking met Terra Preta een interactieve hard & softcopy brochure ontwikkeld. Deze brochure biedt een nieuwe mogelijkheid tot interactiviteit middels het toevoegen van “LAYAR”.

Interactie met uw klanten

Dankzij LAYAR kan door het richten van de telefoon op de brochure allerlei extra informatie wirden verkregen. Iemand kan zelfs direct vanuit de hard copy brochure een online proefpakket starten.

Voordelen ten opzichte van een QR code

Het gebruik van deze techniek heeft wat weg van bijvoorbeeld het gebruik van QR codes. Hiermee kan in principe hetzelfde resultaat worden bereikt, echter is er bij gebruik van LAYAR wel een duidelijke meerwaarde. Zo hoeft uw brochure geen QR code te bevatten, die over het algemeen niet zo fraai ogen.

Daarbij wordt de de digitale informatie wordt geprojecteerd op de brochure kan er daardoor meer informatie worden getoond. Er zijn zelfs mogelijkheden om gehele animaties te tonen!

Ook een brochure met LAYAR?

Meer informatie over het gebruik van Layar voor uw brochure? Neem contact met ons op!

Facts

Facts

  • Grafische vormgeving
  • Brochure ontwerp
  • LAYAR technoloogy
  • Brochure met LAYAR
  • Drukwerk