2Trust

Project
Facts
Project

Full service marketing en communicatie

2Trust detacheert en werft professionals in de finance. De klantenkring van 2Trust bestaat uit top 200-bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke of permanente invulling van financiële posities. binnen hun organisatie. Men onderscheidt zich van concurrentie door haar persoonlijke en professionele werkwijze. 2Trust biedt haar diensten altijd met één doel: direct helderheid bieden.

Die helderheid is iets dat terug moet komen in alle communicatie. Wij hebben die helderheid vertaald in diverse communicatie uitingen van 2Trust. In de afbeelding ziet u hier een mooi voorbeeld van. Dit betreft een van de brochures die we voor 2Trust hebben ontworpen, waarin de helderheid die 2Trust nastreeft wordt vertaald in de helderheid van water.

Vaste partner

Terra Preta is de vaste partner van 2Trust op gebied van marketing en communicatie. Gedurende de verdieping van de relatie zijn wij een full service dienstverlening gaan bieden. Zo hebben wij de website, diverse marketingcommunicatie acties, bedrijfsbrochures en vele andere promotionele uitingen voor 2Trust verzorgd.

Facts

Facts

  • Full service partner
  • Grafische vormgeving
  • WordPress
  • Webdesign
  • Marketing